• Home
  • 30.09.2019 прес конференція
image description

30.09.2019 прес конференція

З 1 жовтня у Вінниці стартує відбірковий етап Загально- національного конкурсу "КРАСА КРАЇНИ-ВІННИЦЯ". Фінал пройде 16 лютого 2020 року у Театрі ім. Садовського. До участі запрошуються жінки віком від 25 років, або від 21 за умови наявності дитини. Серед вимог - громадянство України та гендерна приналежність. Усі бажаючі можуть заповнити анкету учасниці на офіційному сайті конкурсу www.vn.krasakrainy.com.

Конкурс «КРАСА КРАЇНИ – ВІННИЦЯ» буде проходити в два етапи: онлайн та офлайн. Онлайн етап починається з моменту реєстрації учасниць. Кожна матиме власну сторінку на офіційному сайті конкурсу. Кількість анкет обмежена. Після закінчення реєстрації розпочнеться всенародне голосування. Так буде визначено переможницю у номінації “ВИБІР КРАЇНИ - ВІННИЦЯ. Офлайн етап складається з професійної підготовки учасниць, що триватиме впродовж двох місяців. Це буде “Марафон краси”, в рамках якого часниці будуть відвідувати різноманітні центри розвитку, краси, стилю, спорту, проходитимуть різноманітні майстер-класи від передових фахівців різних галузей. 16 лютого 2020 року у театрі ім. Садовського відбудеться зірковий супер-фінал конкурсу, де буде обрано королеву. Вона представлятиме місто Вінницю на національному конкурсі "КРАСА КРАЇНИ 2020”.

Основною метою загальнонаціонального конкурсу «КРАСА КРАЇНИ» є формування в суспільстві образу сучасної української жінки як красивої, обдарованої, вихованої та сильної особистості, матері та берегині. Ключовими задачами конкурсу є виявлення народною волею шляхом відкритого голосування тієї жінки, яка є прикладом та взірцем для всієї країни, а також гідною представницею своєї держави на найпрестижнішому світовому конкурсі краси. А  також «КРАСА КРАЇНИ» - це пропаганда ідеалів і цінностей інституту сім’ї, принципів здорового способу життя, формування в сучасному суспільстві моди на фізичну та духовну досконалість, патріотичних почуттів. Конкурс підтримує Благодійні програми разом з ”Благодійним фондом “Долоні долі””, (президент фонду Ірина Келлер), відтак в рамках заходу пройдуть ряд благодійних проектів. Представником та організатором даного конкурсу у Вінниці є Анна Окрема - «Перша Віце-Місіс ЗЕМЛЯ УКРАЇНА 2017», організаторка конкурсів краси у м.Вінниця

 З 1.10.2019 розпочинається прийом заявок від бажаючих взяти участь у конкурсі «КРАСА КРАЇНИ – ВІННИЦЯ 2020». Запрошуються до співпраці партнери, що бажають підтримати свято краси. Організатори працюють над наповненням програми фіналу. Обіцяють, що вінничани побачать шоу вищого гатунку, із червоною доріжкою, зірковими гостями та учасниками концерту. 



Спікери: 

Анна Окрема - організаторка конкурсу «КРАСА КРАЇНИ – ВІННИЦЯ 2020»

Ірини Келлер - засновниця та організаторка загальнонаціонального конкурсу «КРАСА КРАЇНИ». 

Олена Жагловська - “КРАСА КРАЇНИ 2019”.

Ольга Сольвар - прес-секретар конкурсу «КРАСА КРАЇНИ – ВІННИЦЯ 2020»

 

                                                                      Додаткова інформація:

тел. +38063 160 15 79

[email protected]